Feeder

Feedrové zaujímavosti

  • Chuťovky - Dobré vnadenie môže byť naozaj dobré iba vtedy, ak obsahuje také lákadlá, chuťové a pachové stimulátory, ktoré ryby nedokážu odmietnuť za žiadnych okolností. Existujú naozaj takéto rybacie dobroty, alebo si to my rybári iba namýšľame? Čítaj viac
  • Extrémny feeder XI. - Feeder je klasické náčinie pre lov kaprovitých rýb. Pleskáče, plotice, podustvy, nosále, ale aj kapry a bojovné mreny s týmto náčiním lovíme dnes a denne bez mihnutia oka. Ale čas od času sa stane, že napríklad pri priťahovaní… Čítaj viac
  • Extrémny feeder X - Mnoho rybárov sa pleskáčom vyhýba a nemajú ich radi, pretože ich obťažujú pri love kaprov. Iní by proti pleskáčom v podstate nič nemali, keby na ich vodách dorastali do väčších veľkostí. Je totiž mnoho vôd, kde sa… Čítaj viac
  • Syrové ryby - Syrové vnadiace zmesi používajú rybári najmä v tečúcich vodách. Vnadiaca zmes s typickou arómou a chuťou je určená pre mreny, nosále a podustvy. Práve tieto ryby reagujú na syr asi najlepšie a s obľubou ho vyhľadávajú a to i napriek tomu, že syr… Čítaj viac
  • Extrémny feeder IX - Pri love feedrom a nielen pri ňom, ale aj pri love akoukoľvek technikou, sa skôr či neskôr začnú tvoriť nejaké celkom uznávané pravidlá. To je v poriadku a nie je to nič neobvyklé. Sú to… Čítaj viac
  • Extrémny feeder VII - Keď sa povie „kaprárina“, asi nebude mnoho tých, čo si spoja toto slovo so slovom feeder. Lenže, či sa to niekomu páči alebo nie, čím ďalej tým viac milovníkov lovu feedrom sa zameriava na lov… Čítaj viac
  • Bič verzus feeder - Testovali sme dva rýchle a pritom jemné spôsoby lovu. Plávanú na bič s tlmiacou gumou a klasický feeder. Vedeli sme, že obe techniky ponúkajú lovcom veľkú efektivitu chytania rýb v pomerne krátkom časovom úseku, ale zároveň nás zaujímalo aj… Čítaj viac
  • Feedrový sumec - Pozdravujem redakciu RRR a všetkých vášnivých rybárov. Po pár dňoch vám opäť trošku píšem. Máme štvrtý deň čo na mnohých miestach už otvorili kaprársku sezónu a tá začala príjemne. Máme máj, tak to môžeme skúšať od štvrtej… Čítaj viac