| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
marek_sk
Založený: 04 jún 2008 Príspevky: 43 Bydlisko: Svidník
|
Zaslal: So február 20, 2010 11:09 am Predmet: |
|
|
| shaggy napísal: | | tak rocne sa tam napusti 300kg kapra a nechodi tam vela ludi |
ty ma stále nechápeš. nejedná sa o to, koľko ľudí tam chodí či koľko kaprov sa tam napustí, ale jedná sa o pozemok a jeho umiestnenie.
v akom regione? v obci? mimo obce? udržiavaný? inžinierske siete? stavby? oplotenie? koľko je majiteľov pozemkov pod rybníkom? - toto a ešte dosť ostatných vecí má vplyv na cenu pozemkov a rybníka. takže od toho sa to odvíja.
my sme pred rokom kupovali pozemky pod jedným starým rybníkom najprv za cenu zlomku eura, teraz zvyšok stojí niekoľko € za meter. a to sa ešte dosť poznáme... takže ceny sú rôzne.
_________________ Svidník
|
|
| Návrat hore |
|
marek_sk
|
Zaslal: So marec 06, 2010 11:20 am Predmet: vybudovanie rybníka |
|
|
vie mi tu niekto fundovane poradiť, čo všetko je potrebné na vybudovanie vlastného súkromného rybníka? myslím to v zmysle tom, že mám záujem vybudovať rybníky, ktorých časť by slúžila na rybárenie - privlastnenie si úlovkov a druhú časť - tú väčšiu by som chcel využiť na odchov rýb, pričom malé násady by som kupoval a po odchovaní by sa predávala tržná ryba.
aké povolenia sú potrebné na to, aby som mohol začať stavať? povodie? hygiena? banský úrad?
čo všetko treba na to, aby som mohol používať vodu z potoka či prameňa?
je tu niekto, kto si vlastný rybník vybudoval a poradí?
|
|
| Návrat hore |
|
marek_sk
|
Zaslal: Pi apríl 16, 2010 11:37 am Predmet: |
|
|
| je tu niekto, kto vie poradiť? či posunúť niekde ďalej?
|
|
| Návrat hore |
|
Juro Redakcia RRR

Založený: 20 január 2005 Príspevky: 824 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: So apríl 17, 2010 7:34 pm Predmet: |
|
|
| marek-sk - odpovede by si mohol zacat hladat na ministerstve zivotneho prostredia, skus sa obratit na Ing. Tibora Dobiasa
_________________ Redakcia RRR
|
|
| Návrat hore |
|
marek_sk
|
Zaslal: Po apríl 19, 2010 1:11 pm Predmet: |
|
|
| Juro napísal: | | marek-sk - odpovede by si mohol zacat hladat na ministerstve zivotneho prostredia, skus sa obratit na Ing. Tibora Dobiasa |
díky za kontakt. určite sa naňho obrátim. len mi vie niekto poslať nejaký elektronický kontakt? akosi sa mi ho nedarí nájsť.
a verím, že poradí aj ako legálne odstrániť bobra z pozemku.
má s tým niekto skúsenosti? je nejaký spôsob ako dostať bobra z pozemku (rybníka) a neporušiť zákon?
|
|
| Návrat hore |
|
|