Obsah fóra Ryby, rybky, rybičky - diskusné fórum

Prihlásenie Registrácia FAQ Zoznam užívateľov Hľadať Obsah fóra Ryby, rybky, rybičky - diskusné fórum

Zmenené užívateľské meno ???

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Ryby, rybky, rybičky - diskusné fórum » Web Ryby, rybky, rybičky
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Matko1

Založený: 18 január 2009

PríspevokZaslal: Pi február 12, 2010 2:18 pm    Predmet: Zmenené užívateľské meno ??? Odpovedať s citátom

Prosím Vás o radu. Asi pred pár týždňami sa mi stalo, že som sa nevedel prihlásiť do fóra. Po dlhšom skúšaní som zistil, že moje užívateľské meno bolo zmenené z pôvodného "Maťko" na nové "Ma?ko".
Ako sa teraz dá zmeniť aby moje užívateľské meno bolo "Maťko" Question Question Question

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Oňarb

Založený: 20 január 2005

PríspevokZaslal: Pi február 12, 2010 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Musis prejst na iny web, ktoremu sa "admin" rozumie Rolling Eyes V nastaveniach tohto fora neboli dodrzane zakladne pravidla pri prechode na iny server. A to nepisem o tom, ze tato verzia fora je total stara a kazdu chvilu ju moze niekto "prepisat". Ako napr. NBU123 Laughing
Mne ako staremu adminovi napr. stale chodia registracne maily novych uzivatelov. No aspon mam prehlad! Cool

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Matko1

Založený: 18 január 2009

PríspevokZaslal: Ut február 16, 2010 10:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ako to myslíš, že musím prejsť na iný web? Akože nemám chodiť na rrr ale napr. rybarcenie.sk?

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
m.s.

Založený: 29 august 2005

PríspevokZaslal: Po marec 29, 2010 11:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom

To bolo dobré ,,,,,, Wink
J

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Ryby, rybky, rybičky - diskusné fórum » Web Ryby, rybky, rybičky Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: